Eina, Norge
info@thomasfiske.no
95087949

Konkurransesesongen er åpnet!

Lørdag 1.desember ble konkurransesesongen åpnet, dette på Ørsjøen i Trysil. Alltid hyggelig å komme opp til Trysilgjengen, og det har blitt tradisjon å både starte og avslutte sesongen der oppe.

Ørsjøen hadde jeg besøkt et par ganger før, med litt vekslende hell for å si det sånn.. Startet på et område jeg fant fisk på sist, og det viste seg å være et bra område også denne gangen. Fant bra med fisk med en gang, og det andre hullet var ett riktig gromhull.. Dette ga nok 3,5- 4 kg fisk. De tre resterende timene ble veldig trege, men det viste seg at 5,6 kg som min fangst veide holdt til totalseier. Artig med en god åpning. Fisket stort sett lokkemeite, og det var en rett variant av den populærer TF pilken som funket best. Tafs på 0,12 Stroft Fluorcarbon og en grønn lokkemeitekrok i str 14 agnet med pinkis og fjærmygg.  Nå blir det eksamenslesing fremt til 12.des, men etter det braker det for alvor løs, med VM kvallik Myshka, Norgescupstart og mange Julekuler. Det gledes 🙂