Eina, Norge
info@thomasfiske.no
95087949

En ny isfiskesesong nærmer seg!

En ny isfiskesesong nærmer seg og forberedelsene er i gang. I nettbutikken vil det nå fremover bli fylt opp med produkter og vi vil som vanlig være på plass på konkurranser vinteren igjennom. For å bli oppdatert på produkter kan du gå i tillegg til å følge med på denne siden, gå inn her htttps://www.facebook.com/www.thomasfiske.no, eller bli medlem av gruppen Thomasfiske. https://www.facebook.com/groups/1835980569992880. Her kommer det info om blant annet agnsalg og hvor vi er på konkurranser.

Opp gjennom årene har Thomasfiske sin nisje blitt spesialprodukter for isfiske. Dette er produkter som blir produsert av og for konkurransefiskere, og blir brukt av flere landslag i nordisk og VM sammenheng. Dette er produkter som mormyshkaer, lokkemeitekroker og ulike pimpler/pilker. Dette er selvsagt produkter som passer fint til den vanlige isfisker også, så ta gjerne kontakt og vi finner gode produkter for ditt fiske, konkurransefisker eller fritidsfisker 🙂